Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Μεγάλος Διαγωνισμός - Διαδικτυακό "Πάρτι - Συνέντευξη - Συζήτηση στο προφίλ μου Δήμητρα Ιωάννου Α' στο Facebook, την Παρασκευή 3/3/17 από τις 9μμ ως τις 11μμ.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !!!
ΓΙΑ ΤΟ 1ο, ΤΟ 2ο ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ
ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΥΡΑΣ!
Επειδή αυτό το μυθιστόρημα μας έχει δώσει μεγάλη χαρά και περιμένουμε ανυπόμονα την έκδοσή του στις 16 Μαρτίου, βρήκαμε ευκαιρία να το γιορτάσουμε! 
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός κι εγώ σας προσκαλούμε σε ένα live «διαδικτυακό πάρτι» στο προφίλ μου Δήμητρα Ιωάννου Α’ στο Facebook, την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 9.00μμ – 11.00μμ.
Ακριβώς στις 9.00μμ. της Παρασκευής θα αναρτήσω ένα post με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που βλέπετε κι εδώ κι εσείς θα μπορείτε να μπείτε και να μου κάνετε όποια ερώτηση θέλετε σχετικά με το νέο βιβλίο, τα προηγούμενα βιβλία μου αλλά και τη λογοτεχνία και τη συγγραφή γενικότερα.
Οι φίλες και οι φίλοι που θα συμμετέχουν στη συζήτηση με μία ερώτηση-σχόλιο, θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για τα τρία πρώτα υπογεγραμμένα αντίτυπα που θα γίνει στις 11.30μμ της ίδιας μέρας, όταν τελειώσει η συζήτηση.
Έτσι λοιπόν τα τρία πρώτα αντίτυπα ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΥΡΑΣ που θα έρθουν στα χέρια μου, θα τα υπογράψω με μεγάλη χαρά για τους τρεις τυχερούς που θα τα κερδίσουν.
Αν είστε από Αθήνα θα τα παραλάβετε από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ.Μπενάκη 13).
Στους φίλους από επαρχία θα αποσταλούν ταχυδρομικά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Εκδόσεις Ψυχογιός για την ευγενική τους προσφορά και για τη συνεχή στήριξή τους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς που είστε πάντα κοντά μου και συνταξιδεύουμε σε ονειρικά μονοπάτια!
Σας περιμένουμε!!!
ΥΓ.: Επειδή η συζήτηση θα είναι live και κάποιες ερωτήσεις πιθανόν να διαφύγουν της προσοχής μας, σας λέω από τώρα ότι και αυτές οι ερωτήσεις θα συμμετέχουν στην κλήρωση! Οι αναπάντητες ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν και αυτές τις επόμενες μέρες. Στις ερωτήσεις που έχει ήδη δοθεί απάντηση, θα σημειώνω «Έχει απαντηθεί» και φυσικά και αυτές θα συμμετέχουν στην κλήρωση. Το προφίλ μου είναι ανοιχτό και μπορείτε να συμμετέχετε όλοι, ακόμα και εσείς που δεν είμαστε φίλοι ακόμα. Αλλά θα γίνουμε! :D :D :D

#psichogiosbooks #demetraioannoubooks #oigioitisgalaniskiras


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου