Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΥΡΑΣ! (Λήξη διαγωνισμού : Τρίτη 7/3/17)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM 
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ 
ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΥΡΑΣ!!! 
Κι επειδή χθες περάσαμε υπέροχα στο διαδικτυακό μας ''πάρτι'' - διαγωνισμό κι επειδή εξακολουθούμε να το γιορτάζουμε, προσφέρουμε ένα ακόμα βιβλίο! Έτσι λοιπόν το τέταρτο αντίτυπο ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΥΡΑΣ που θα έρθει στα χέρια μου, θα το υπογράψω με πολλή χαρά για κάποια τυχερή φίλη ή φίλο! 
Για να συμμετέχετε στο νέο μας διαγωνισμό, ακολουθήστε τα εξής πολύ απλά βήματα :
1. Υπογραμμίζω πως ο διαγωνισμός αφορά το Instagram και όχι το facebook! Προσοχή για να μην μπερδευτούμε!!! :D
 2. Βρείτε κι ακολουθείστε το λογαριασμό demetra_ioannou_books στο Instagram για να συνδεθούμε.
3. Στο Instagram θα υπάρχει η φωτογραφία που βλέπετε και εδώ! Στη φωτογραφία αυτή αφήστε ένα οποιοδήποτε σχόλιο για ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΥΡΑΣ ή το υπέροχο νησί της ΣΥΡΟΥ!
Όλοι οι φίλοι και οι φίλες που θα αφήσουν το σχόλιο τους στο Instagram θα συμμετέχουν στην κλήρωση για το τέταρτο υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου.
O διαγωνισμός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Τρίτης 7 Μαρτίου και την Τετάρτη 8 Μαρτίου θα ανακοινωθεί ο τυχερός ή η τυχερή στο Instagram και στο Facebook.
Αν ο νικητής κατοικεί στην Αθήνα, θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13). Αν διαμένει στην επαρχία θα του αποσταλεί ταχυδρομικά.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή και την αγάπη σας! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS για την ευγενική προσφορά και τη διαρκή στήριξή τους.
Σας ευχαριστώ όλους γιατί πορευόμαστε δίπλα δίπλα σε ονειρικά βιβλιοταξιδέματα!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
#psichogiosbooks #demetraioannoubooks #oigioitisgalaniskiras
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου