Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η Γιούλη Τσάκαλου διάβασε "Το τραγούδι της Αννέτας" κι έγραψε στην ομάδα ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ στο Facebook

Μια δυνατή κριτική από μια αγαπημένη φίλη! Γιούλη Τσάκαλου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα όμορφα συναισθήματα και τις σκέψεις που αποτύπωσες στο χαρτί για την ΑΝΝΕΤΑ! Μου έδωσες μεγάλη χαρά!



ΚΡΙΤΙΚΉ - ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΝΝΕΤΑΣ
Δήμητρα Ιωάννου

Διάβασα τη λέξη ΤΈΛΟΣ έκλεισα το βιβλίο και η καρδιά μου συνέχισε να χτυπά με 1.000 !!
Από την στιγμή που το κράτησα στα χέρια μου τελείωναν οι σελίδες δίχως να το καταλάβω, τα συναισθήματα που με κατέκλυσαν ήταν πολλά, ένιωθα την απόγνωση, τον πόνο, το μίσος, τον ερωτά και αυτήν την τόσο σπάνια αγάπη.. Είχα γίνει πραγματικά ένα με την Αννέτα , τον Μέλιο και το τραγούδι τους !! με τον Μενέλαο, που κάθε μια απο μας θα ήθελε να έχει δίπλα της και μια Αννα που έκανε τα καμπανάκια της αδρεναλίνης μου να χτυπήσουν κόκκινο!! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που η συγγραφέας μας ανεβοκατεβαζε την ένταση κατά βούληση , δίνοντας μας πληροφορίες για το παρελθόν δένοντάς το με το παρόν .. Η μαγεία του αυτού του βιβλίου, έγκειται στον αριστοτεχνικό συνδυασμό του βαθιά ερωτικού στοιχείου με το αστυνομικό θρίλερ.. (Και τι θρίλερ!!).. Τα δυο αυτά στοιχειά εξελίσσονται παράλληλα, με μια περίτεχνη κλιμάκωση που κόβει την ανάσα! Η Δήμητρα Ιωάννου ξετυλίγει τους χαρακτήρες της σκιαγραφώντας παράλληλα τα πάθη τους, πάθη αναγνωρίσιμα σε όλους μας, αναλύοντας πειστικά τα κίνητρα των σφαλμάτων τους και οδηγώντας τους στην κάθαρση…

Το τέλος ήταν απίστευτο!! Δεν το περίμενα και με εξέπληξε.. Ήταν ακόμη πιο έντονο και δυνατό από ότι το περίμενα..
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στη συγγραφέα μας .. Εύχομαι και ελπίζω το επόμενο βιβλίο της να είναι άλλη μια έκπληξη για μας τους αναγνώστες της!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου