Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η Εύη Αναστασιάδου για "Το τραγούδι της Αννέτας"

Εξαιρετικός ο τρόπος που παρουσίασε η φίλη μου Εύη την ΑΝΝΕΤΑ! Εύη μου ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο ευχαριστώ!!!"Λίγα λόγια για "Το τραγούδι της Αννέτας", της Δήμητρας Ιωάννου
Σήμερα τα ξημερώματα το τελείωσα, τώρα είναι απόγευμα και ακόμα ταξιδεύω από τη μία στη Ζάκυνθο του 17ου αιώνα,μιλώντας την ντόπια διάλεκτο,ζώντας τις ίντριγκες και τα πάθη των ηρώων. Αγαπώ δυνατά, κάνω όνειρα με την Αννέτα, υποφέρω,θυμώνω,φοβάμαι και τέλος αφήνομαι στα χέρια των ισχυρών και από την άλλη στην Αθήνα του σήμερα με την Άννα να γίνομαι θύμα για εκμετάλλευση από αυτούς που έχουν για Θεό το χρήμα και που δεν υπολογίζουν ψυχές και ζωές προκειμένου να τα αποκτήσουν,όμως η αληθινή αγάπη θα βρει μια μικρή χαραμάδα και θα τρυπώσει στην καρδιά μου και θα με φωτίσει!!!
Δυο ιστορίες, δυο εποχές, δυο γυναίκες που τελικά είναι μία αφού έρχεται πάλι από το παρελθόν στο τώρα να βοηθήσει ώστε να έρθει επιτέλους η δικαίωση και η λύτρωση.
Εξαιρετική πλοκή,χαρισματική γραφή, γλαφυρές περιγραφές και μεστοί χαρακτήρες των ηρώων, αρμονική μετάβαση από το χθες στο σήμερα!!! Αγωνία και τέλος ανακούφιση.
Το έζησα, το ένιωσα δικό μου, πρόταση την πρόταση, σελίδα τη σελίδα και δύσκολα θα "προσγειωθώ"
Ένα δυνατό βιβλίο που τα έχει όλα!
Ευχαριστώ και για αυτό το ταξίδι Δήμητρα Ιωάννου!!!!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου