Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Η άποψη της Κατερίνας Κατσινοπούλου για τη ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ (05/06/16)"Μόλις έκλεισα την Βαλεντίνα... τι να πω για αυτό το βιβλίο..." μου γράφει ανάμεσα στα άλλα η αγαπημένη μου φίλη Katerina Katsinopoulou και την ευχαριστώ για αυτό μέσα από την καρδιά μου! Και συνεχίζει...
"Τι να πω για αυτό το μεγαλείο ψυχής και δύναμης.... Πέρασε πολλά όμως τα ξεπέρασε, δεν επηρεάστηκε, το αντίθετο, πάντα ήθελε να βοηθάει... Παράδειγμα μητέρας, "αδερφής", φίλης, συζύγου.... Μακάρι να της έμοιαζα στην δύναμη ψυχής... Είναι ένα μυθιστόρημα που αξίζει να διαβαστεί....περνάει πολλά μηνύματα...θα με θυμηθείτε.... Αγαπημένη μου Δήμητρα και το τρίτο παιδάκι σου με μαγεψε....Σε ευχαριστώ για την εναλλαγή συναισθημάτων που μου χάρισες,για τις ομορφες εικόνες μιας όμορφης εποχής των Αθηνών της Μπελ Εποκ...!!! Πολλές επιτυχίες ολόψυχα σε όλα τα επίπεδα!! Και σύντομα με το νέο σου παιδάκι αν και αργεί ακόμη...."
Κατερίνα μου γλυκιά από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ταξίδι που κάναμε μαζί στον νοσταλγικό κόσμο της ΒΑΛΕΝΤΙΝΑΣ και για τα υπέροχα λόγια σου!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου