Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Σκέψεις για την παρουσίαση του "Το τραγούδι της Αννέτας" στη ΣύροΘέλω να πω ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΥΡΟΥ για την άψογη οργάνωση της παρουσίασης της ΑΝΝΕΤΑΣ!
Ψυχή του όλου εγχειρήματος ήταν η πρόεδρος του Συλλόγου, η εξαιρετική Ευαγγελία Ζάχαρη Ενθουσιάστηκα πραγματικά που ένα τόσο νέο κορίτσι αποδείχτηκε παράλληλα τόσο ικανό και τόσο δραστήριο να μας φέρει όλους κοντά και να οργανώσει μια πετυχημένη γιορτή με κεντρικό άξονα αυτό που αγαπούμε όλοι : ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ! 
Στη Σύρο έμαθα πως η Ευαγγελία είναι άρτι εκλεγμένη στα καθήκοντά της κι αυτή ήταν η πρώτη της εκδήλωση, γεγονός που με τίμησε ιδιαίτερα. Της εύχομαι πολλές μελλοντικές εκδηλώσεις κι ανάλογες επιτυχίες στην μετέπειτα πορεία της, πράγμα για μένα βέβαιο!
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Ηρακλή και την κυρία Ουρανία Ζαχάρη για τη βοήθεια τους καθώς και τον κύριο Νίκο Κανακάρη και το βιβλιοπωλείο Σελεφαΐς που ήταν κοντά μας.
Ευχαριστώ επίσης το protevousa.gr και τον κύριο Ανάργυρο Δεναξά (τον ευχαριστώ διπλά και για τις πολύ εύστοχες ερωτήσεις του), το Logotypos.gr και τον κύριο Θεοδόση Δαναμπάση, καθώς επίσης και το ΑΙΓΑΙΟ Τηλεόραση και τον κύριο Μπάμπη Κουλούρα για την κάλυψη της εκδήλωσης. 
Αποσπάσματα της ΑΝΝΕΤΑΣ διάβασε η δικηγόρος κυρία Μαρία Κρόντη, μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης Ερμούπολης και την ευχαριστώ γιατί χρωμάτισε την βραδιά και μας μετέφερε στο κλίμα μιας άλλης εποχής. 
Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της Λέσχης Ανάγνωσης Ερμούπολης κ. Παναγιώτης Λίτσας κι ο καθηγητής και πρόεδρος της Θεατρικής Ομάδας ΜΠΑΣΤΙΑΣ κ. Ανδρέας Τζίνης και τους ευχαριστώ για την παρουσία τους.
Ένα μεγάλο ξεχωριστό ευχαριστώ στον πατέρα Κων/νο Κόντο του ιερού ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου των Ψαριανών, της εκκλησίας που στεγάζει την περίφημη εικόνα της Κοίμησης, έργο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου. 
Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συριανούς και ηπειρώτες φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η γνωριμία και η συζήτηση μαζί τους ήταν ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ! 
Τέλος ευχαριστώ την εκδοτική μου οικογένεια, τις εκδόσεις Ψυχογιός, που εργάζονται ακατάπαυστα για ότι εγώ προσωπικά αγαπώ περισσότερο: 
ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ! 
Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου