Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η Ginaki Βιργινία για "Το τραγούδι της Αννέτας"

Γυρνά κανείς κατακουρασμένος από τη δουλειά και τέτοιες υπέροχες εκπλήξεις του δίνουν πίσω όλη τη χαμένη ενέργεια, που σκορπίστηκε κατά τη διάρκεια της μέρας! Πανέμορφες, εύστοχες σκέψεις από την αγαπημένη μου φίλη Βιργινία, που με τιμά και με κάνει να νιώθω πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΑ! Γλυκιά μου Βιργινία, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! "Το τραγούδι της Αννέτας, δύο ιστορίες-ένα βιβλίο !
-17ος αιώνας και σήμερα!
-Ένα Επτανησιακό Ενετοκρατούμενο νησί, με τα ήθη, τα έθιμα του, τις κοινωνικές τάξεις του, την χαρακτηριστική διάλεκτο του και ... η σημερινή Αθήνα με τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, με την αλλοτρίωση ανθρώπων και συνειδήσεων με την εξουσία του χρήματος και της θέσης, ακόμα και με.... (ας το ανακαλύψει ο αναγνώστης μόνος του μέσα από την πένα της Δήμητρας Ιωάννου, στο ταξίδι του με “το τραγούδι της Αννέτας”)
-Ιστορίες ηρώων, που ενώ είναι παράλληλες , συναντώνται και δένονται με ένα.. μεταφυσικό τρόπο!!!
-Ατμοσφαιρικό ,με μυστήριο, αγωνία ,έρωτα και έντονα συναισθήματα .... αγάπης, έρωτα, ζήλειας, φιλίας αγωνίας, μίσους. 
-Ξεχωριστοί ήρωες, πέρα από τους πρωταγωνιστές, όλοι. (πόσο ξεχωριστός αλήθεια ο Κόντε Λέοντας Ορίφερος!!!!!!!!! )
-Γρήγοροι ρυθμοί που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι το τέλος, “ζώντας” με τους ήρωες, βήμα-βήμα την αγωνία τους, τον έρωτα τους, τις αμφισβητήσεις τους, μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας και την λύτρωση! 
Δήμητρα, μαζί με την Κασσάνδρα σου, λάτρεψα και αυτό το βιβλίο σου. 
Να είσαι πάντα γερή, πάντα ψηλά στις καρδιές των αναγνωστών σου!!!!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου