Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η άποψη της Αφροδίτης Κρεμμύδα για την Κληρονόμο του Ποταμού! (26/11/18)

"Αυτό το βιβλίο είναι "ζωντανό "έχει ήχους, αρώματα, χρώματα, κελάρυσμα νερών και την μαγεία που έχουν όλα τα βιβλία της Δήμητρας Ιωάννου!" Ειλικρινά λάτρεψα τα λόγια της Αφροδίτη Κρεμμύδα (Afrodith Kremmuda), ζωηρές πινελιές που με έκαναν να ξαναζήσω το βιβλίο από την αρχή! Χίλια ευχαριστώ, αγαπημένη μου!!!  

Διαβάστε πιο κάτω την εξαιρετική άποψη της Αφροδίτης :
"Ο Αχέροντας είναι ο αγαπημένος τόπος διακοπών μου ,όμως αφού τελείωσα το υπέροχο βιβλίο της αγαπημένης Δήμητρας θα σέβομαι τον ποταμό σαν πραγματικό βασιλιά!Η Δήμητρα Ιωάννου εχει Την δύναμη να σε παρασύρει με την γραφή της στο χώρο και το χρόνο. Με αυτό το βιβλίο σε ταξιδεύει με τα νερά του ποταμού μέσα σε χρώματα, αρώματα, ήχους, πλάσματα που ζουν στις όχθες του ποταμού αλλά και ξωτικά, αναβιώνει τους μύθους και ξαφνικά βλέπεις τον βαρκάρη με την σάπια βάρκα του να ετοιμάζεται να περάσει κάποια ψυχή απέναντι, ακούς τον Θεό του θανάτου να βρυχάται!Σε γυρίζει πίσω στην δεκαετία του 60 και βλέπεις μπροστά σου τον Βουτσά,την Καρέζη, την Μελίνα, τον Θεοδωράκη, τον Μπιθικώτση ,γυρίζεις πίσω και ζεις με τα παιδιά του χωριού που ονειρεύονται μια ζωή μακριά από την φτώχεια και τις δυσκολίες. Τα ακολουθείς στην Αθήνα και ζεις τον αγώνα τους για την ζωή, τους έρωτες, τα πάθη αλλά και το μίσος που καθορίζει την ζωή τους. Η ιστορία ξεκινά με ένα φόνο και προσπαθώντας να λύσεις τον γρίφο θα κάνεις ένα μαγικό ταξίδι από τις όχθες του ποταμού, στην Αθήνα του 60 για ναξαναγυρισεις πίσω στις όχθες του Βασιλιά και να βρεις τη λύση του γρίφου αλλά και να νιώσεις τη μαγεία που κουβαλούν τα κρυστάλλινα νερά του ,να ακούσεις την ανάσα του,να μυρίσεις τις ευωδιές του και να καταλάβεις πως δεν είναι το όριο μεταξύ ζωής και θανάτου αλλά ένα δώρο ζωής που χάριζε γαλήνη και ηρεμία!Αυτό το βιβλίο είναι "ζωντανό "έχει ήχους, αρώματα, χρώματα, κελάρυσμα νερών και την μαγεία που έχουν όλα τα βιβλία της Δήμητρας Ιωάννου!"
 ενθουσιασμένη.


1 σχόλια:

jamesh είπε...

Psichogios is a Greek publishing company known for its diverse range of books, including fiction, non-fiction, and children's literature. Founded in 1992, Psichogios has become a prominent player in the Greek publishing industry, offering works by both Greek and international authors. The company is recognized for its commitment to promoting literacy and cultural enrichment through its publications, catering to readers of all ages and interests.
Fairfax Divorce Lawyer
Divorce Lawyers Fairfax VA




Δημοσίευση σχολίου