Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Η συγγραφέας Δήμητρα Τράκα για "Το τραγούδι" της Αννέτας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη συγγραφέα και φίλη Δήμητρα Τράκα για τα τόσο ζεστά και γενναιόδωρα λόγια που μου έστειλε τόσο για την ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ όσο και για την ΑΝΝΕΤΑ! Δήμητρά μου, τι απομένει να πω εγώ; Μόνο πως πραγματικά με συγκίνησες! 


"Είχα πολύ καιρό να διαβάσω ένα βιβλίο που θα κατάφερνε να με ταξιδέψει σε κόσμους άγνωστους και μαγικούς και η πένα της κυρίας Δήμητρας Ιωάννου το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. Μέσα από τα μονοπάτια της ιστορίας και τη σαγήνη των ξωτικών, όλα λουσμένα με τη μαγεία και τη δύναμη της αληθινής αγάπης προς τον άνθρωπο. Δεσμοί παράξενοι και ισχυροί, βαδίζουν στον χώρο και στον χρόνο, επιστρέφοντας στον καθένα αυτό που του αξίζει... Γνώρισα την Κασσάνδρα μέσα από κάθε πτυχή του χαρακτήρα αλλά μέσα από κάθε της μορφή. Την ακολούθησα, την θαύμασα και δανείστηκα κι εγώ λίγη από τη μαγεία της. Έζησα αυτό το ταξίδι και θαρρώ πως το έκανα με μια ανάσα, γιατί η απλή και βατή γλώσσα και γραφή της συγγραφέως, με έκαναν να μην θέλω να το αφήσω από τα χέρια μου. Είμαι βέβαιη πως αυτό το ταξίδι ο κάθε αναγνώστης θα το απολαύσει πολύ ευχάριστα και όπως κι εγώ, δεν θα θέλει να φτάσει ποτέ στη λέξη τέλος..."


...και συνεχίζει για την ΑΝΝΕΤΑ :
"Βήμα-βήμα μπρος και πίσω... Μαγεύτηκα, παρασύρθηκα κι έζησα μαζί με τους ήρωες σε τούτο το βιβλίο κάθε στιγμή. Η ταυτόχρονη συνύπαρξη παρόντος και παρελθόντος. Ο μύθος και η πραγματικότητα. Η αλήθειες που αρνούμαστε να δούμε κατάματα. Μυστικά καλά κρυμμένα και ιστορίες που οδηγούνται στη δικαίωση με το πέρασμα του χρόνου. Μυστικά που βλέπουν το φως κι αποδίδουν δικαιοσύνη που ο καθένας συνειδητά πρέπει να αποδώσει σε όποια κατάσταση κι αν είναι και με όσα μέσα διαθέτει. Όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να θέλουμε. Άλλο ένα συγγραφικό δημιούργημα της κυρίας Ιωάννου ικανό να μαγέψει τον αναγνώστη!"

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Δήμητρά μου, ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Σου εύχομαι να πορεύεσαι πάντα γεμάτη επιτυχίες και χαρές!

Δημοσίευση σχολίου