Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η άποψη της Κατερίνας Βακιρτζόγλου για τους Γιους της Γαλανής Κυράς!

Μικρά διαμαντάκια από φίλες διαμάντια! Ευχαριστώ πολύ, γλυκιά μου Katerina Bakirtzoglou! Τα λόγια σου με τιμούν πραγματικά! 
"Ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου για το καινούριο βιβλίο της κυρίας Ιωάννου "Οι γιοι της Γαλανής Κυράς".Πιάνοντας το κανείς στα χέρια του δεν μπορεί παρά να μη θαυμάσει το εξαιρετικά όμορφο εξώφυλλο του όμως πιστέψτε με το περιεχόμενο του ήταν αυτό που με κέρδισε.Μιας και πρώτη φορά τη διαβάζω θα τονίσω πως η πένα της είναι ιδιαίτερη.Έμαθα πολλά καθώς ταξίδευα στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στα σοκάκια της Σύρου παρέα με την οικογένεια Βονασέρα και όχι μόνο.
Κάθε ήρωας του είχε τόσα να μου προσφέρει...δεν με κούρασε καθόλου παρότι είναι πολλά τα πρόσωπα και οι καταστάσεις...αντιθέτως θα πω ότι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις στις ζωές όλων που δεν ήθελα να το αφήνω από τα χέρια μου.Το βιβλίο με έβαλε σε ποικίλες σκέψεις γύρω από τις συμπεριφορές των ηρώων του καθώς αναγνώρισα ότι εκεί που υπήρχε το "καλό¨" παραδίπλα γεννιόταν και το "κακό". Αυτά τα παντοδύναμα πρόσωπα συνυπάρχουν σε κάθε κοινωνία και σε κάθε άνθρωπο...στο χέρι μας λοιπόν είναι να επιλέξουμε ποιο από τα δύο θα επικρατήσει και θα υπερισχύσει μέσα μας. Ένα όμορφο ταξίδι πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε και αδημονώ για τα επόμενα ταξίδια στα υπόλοιπα βιβλία της."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου