Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Η άποψη της Λένας Παπανικολάου για τους Γιους της Γαλανής Κυράς!

"Η Δήμητρα Ιωάννου σε μια από τις καλύτερες στιγμές της!" γράφει η αγαπημένη μου Lena Papanikolaou σε μια εξαιρετική κριτική που πραγματικά με ενθουσίασε. Λένα, χίλια ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! 
Επισκεφτείτε το biblioexartisi.blogspot.gr και αγαπήστε ακόμα περισσότερο τα βιβλία μέσα από τα μάτια της Λένας και της Lia!
Την κριτική μπορείτε να τη διαβάσετε και στο goodreads
Η κυρία Ιωάννου επιστρέφει με μία τελείως διαφορετική δουλειά από αυτές που μας έχει συνηθίσει.Γραφή πιο μεστή από ποτέ!! Πλοκή μαγική και ατμοσφαιρική με πολυδιάστατους χαρακτήρες !Τα σκήπτρα κρατάει η αιώνια διαμάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό .Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέρεις ποιο θα επικρατήσει!Η ιστορία διαδραματίζεται στη Σύρο του 1841 και μας μεταφέρει με απόλυτη επιτυχία στη ζωή των ηρώων εκείνης της εποχής.Δολοπλοκίες, πάθη, λάθη, μυστικά, τρελές ανατροπές ξεδιπλώνονται σιγά σιγά μέχρι το τέλος της ιστορίας 40 χρόνια μετά. Είναι κατά βάση ένα κοινωνικό μυθιστόρημα που δεν του λείπει όμως σε καμιά περίπτωση η αγωνία και το μυστήριο..Άπειρα τα συναισθήματα που περνούν από μπροστά σου οργή κατάπληξη, λύπη ,χαρά, αγωνία όσο ολοκληρώνεις την ανάγνωσή του. Για την λύτρωση δεν θα μιλήσω αν θα έρθει ή όχι θα σας αφήσω να την ανακαλύψετε μόνοι σας. Η Δήμητρα Ιωάννου σε μια από τις καλύτερες στιγμές της.4/5 Αστεράκια από εμένα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου